q Klienterne skriver - Helle Pihl

Klienterne skriver

Overskrift

Det er både dybe og personfølsomme emner der i al fortrolighed bliver del og arbejdet med i min klinik. Derfor bliver jeg både glad og bevæget, over at der fra tid til anden lander en mail i min indbakke fra en tilfreds klient, der har taget sig tid til at sætte ord på eller lidt flere ord på deres oplevelse efterfølgende, et terapiforløb her i klinikken. Jeg har accept til at dele nedenstående, og vægter anonymiteten og derfor er der kun få skriv med initialer ved nedenstående tilbagemeldinger.!

Stor tak til hver og én.!

”Helle er super skarp, omsorgsfuld og meget professionel. Jeg kan klart anbefale hende. Jeg oplever virkelig, at Helles terapi flytter mig med kæmpe skridt”.

”Super, super, oplevelse hos Helle. Har været næsten hele min ungdom/barndom igennem og fået løst de knuder der lå godt gemt. Kan varmt anbefale hende”.

”Den her form for terapibehandling har jeg efterlyst hos min egen læge, hvor der arbejdes med de til tider vanvittige følelser i kroppens føleregister. Jeg har for første gange sovet godt i 5 år. Men det er ærgerligt selv at skulle betale, fordi jeg ikke har et brækket ben (K)”.

”Det her har givet mig rigtig meget ro og retning, til at komme videre, det giver mig fysisk ro i mine følelser. Jeg er mindre irriteret og råber mindre af mine børn (M)”.

”Hun arbejder seriøst og professionelt. Jeg er slet ikke i tvivl om, at hun kan hjælpe mange. Prøv det og få mere positiv energi”.

”Jeg vil gerne give min bedste anbefaling til Helle. Gennem samtaler og healing får man hjælp fra Helle, som er en meget dygtig, kompetent, lyttende og behagelig person”. Behandlingen giver en fantastisk indre ro og styrke og samtidig en forståelse og hjælp til selvhjælp, at kunne klare de udfordringer, som ellers kan være svære at finde løsning på”.

”Højdeskræk ved kørsel på bro og for højder på trapper.
Jeg har gået til Samtale- og TFT-behandling hos Helle Pihl for general højdeskræk og angst for at køre på motorvej.
Hos Helle Pihl blev jeg taget rigtig godt imod, og jeg følte mig meget tryg, under hele forløbet. Jeg følte mig i den grad set, hørt og forstået, fra allerførste besøg.

Dér havde vi en god samtale omkring mine udfordringer. Med dette udgangspunkt havde H.P. med sin dygtige faglighed, dannet sig et brugbart overblik over, hvordan hun kunne hjælpe mig Det føltes uvirkeligt, da hun fremlagde sine tanker for mig. Jeg var SÅ spændt. Og spændt på om det kunne lade sig gøre. Det er sket. Det er fantastisk. Jeg føler at have fået mit liv tilbage.
Jeg KAN, jeg GØR……jeg flytter grænser og er bare SÅ glad, og afslappet i min krop. Jeg glæder mig SÅ meget over min kunnen, lyst til nye oplevelser i livet og nye vide grænser. Jeg øver mig og nyder mit skønne og helt så nye og frie liv. Jeg er dig SÅ taknemmelig, Helle Pihl.

Jeg kan nu selv i bil køre over bro (har ikke gjort dette i 10 år). Jeg havde sommerfugle i maven første gang efter terapi, og var SÅ spændt op til. Lige så snart jeg var på vej op over broen, var og forblev jeg fuldstændig rolig. Og jeg kunne kigge til begge sider ud over vandet, mens jeg selv kørte. Og sikke en fantastisk udsigt……Det gik så fint. Jeg blev SÅ glad inden i. Jeg har nu kørt over bro 10 gange siden……

Jeg har været oppe i et tårn.! Gået op i et højt hus med trappeafsatser tæt ved store glasvinduer og stået helt henne ved vinduet og kigget ud og ned. Jeg har fået en nye indre vilje. En lyst til at udforske, og flytte mine grænser. Det er et ubetinget frihed……

At være passager i bil på motorvej har været et sandt mareridt. Jeg har været SÅ spændt i muskler, dyb angst og har ikke turde lukke et øje…….Nu ser jeg den skønne natur. Jeg er afslappet og nyder det og kan lukke øjnene og hvile, hvis behov. Det er også en SÅ FANTASTISK OPLEVELSE af de store, som jeg er SÅ taknemmelig for..

Kære Helle Pihl. Endnu et stort TAK for den bedste forståelse, støtte, og venlige imødekommenhed i forbindelse med EFT/TFT. Jeg kan på alle måder anbefale Helle Pihl. Klient anbefaler: ”Giv dig selv chancen for, at blive dig selv igen. At genvinde balancen. Og leve livet fuldt ud……jeg er godt på vej”.

”Kan trygt anbefale Helle hun er rolig, og rigtig dygtig og kompetent, også har hun mange års erfaring”.

”Helle du er da om nogen den, man skal gå til med det samme, når man får hjernerystelse”.

”En klient skriver 2 uger senere, efter en afsluttet forløb og ønsker at dele sin oplevelse. “Undertegnede er 68 år og blev i barndommen udsat for incest, jeg troede IKKE det var muligt at få ro indeni og forlige sig med tanken om, at ingen havde passet på mig. Derfor er jeg Helle Pihl dybt taknemmelig, for det lykkedes hende i løbet af 4 behandlinger. Jeg kan varmt anbefale hendes sted og den person hun er, man er i gode hænder. Jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden. (jeg sover stadig godt om natten og jeg nyder det – tak)”.

”Helle er en rigtig dygtig behandler”.

”Man får en fantastisk behandling hos Helle”.

"Jeg vil hermed give Helle Pihl min dybeste og varmeste anbefaling som behandler. Hun er en meget dygtig og kompetent behandler. Hun er altid sød og imødekommende og med begge ben plantet på jorden. Man føler sig meget tryg ved hendes behandling. I terapien får hun meget hurtigt én ind i en afslapning ro, og hun fanger hurtigt problematikkerne, og arbejder så ud fra det. Jeg kan varmt anbefale Helle som behandler til andre”.

”Du er både dygtig og rigtig behagelig af få terapi af! Hos dig er man altid i trygge hænder”.

”Helle er en rigtig dygtig behandler”.

”For meget mavesyre” En klient kommer, fordi han har meget store problemer med voldsomme sure opstød/mavesyre.
Da klienten fik sin første terapi, lød det: ”Der skal bare ske noget andet, ved ikke, om jeg tror på det, men der må godt ske noget andet! Mit problem er; at jeg har så meget mavesyre, at jeg ikke kan ligge ned om natten og sove uden at få sure opstød. Tit må jeg skifte pudebetræk om natten pga. opstød, som kommer ud af både mund og næse. Tit opstår der en sviende og brændende fornemmelse i øverste del af maven. Jeg kan blive opereret, men lægerne siger, at kun måske får jeg gavn af operationen, og måske skal jeg opereres om igen om 4 år. De vil kun udføre denne operation på mig max. to gange.”

Efter 3 behandlinger, tikker der en sms ind med følgende:
”Hej Helle, lige en lille hilsen herfra. Det går rigtig godt. Jeg er nu nede på at tage 1 pille (40mg) om morgenen og 1 pille om aftenen – mod tidligere to morgen og to aften).
Jeg kan nu ligge fladt ned uden at have hovedgærdet hævet”.

”Det var grænseoverskridende og skulle sætte ord på det kaos, de dukkede op, der hvor du med et harmløs spørgsmål, ramte min ”indre lille dreng” og alt det, der var gemt og forsøgt glemt i mange år. Tak for din professionelle fremtoning og ikke mindst hjælp”.

“Jeg har været meget glad for mit forløb. Hjemme har det afsted komme flere gode snakke og vi er kommet mere på fælles vej end i har været i mange år. Kan virkelig godt li den måde at arbejde på”.

”Jeg beder om at få TFT Terapi hjælp for at få bearbejdet de omsorgsvigt og afvisninger som jeg generelt har oplevet i livet. Jeg har altid været meget dårlig til at udtrykke ønske om omsorg, men efter terapien har jeg fået bearbejdet oplevelsen af omsorgsvigt og tør i dag udtrykke ønske om behovs opfyldelse uden at føle mig forkert og kan acceptere”.

”Jeg blev bevidst om at min udbrændthed hang sammen med tidligere irettesættelser og i den forbindelse udviklede lavt selvværd. Der er blevet en usigelig ro i mig og kan nu bedre fungere i et fælleskab, hvor der er forskellige perspektiver”.

”I sessionen hos Helle arbejdede vi med at se på min træthed og hvad den gjorde ved mig. Da det var slut, følte jeg mig ikke længere følelsesmæssigt negativt forbundet med den gamle episode”.

”En klient har for år tilbage været involveret i en trafikulykke og fået konstateret piskesmæld i nakken.. Ulykken har afsted kommet både fysiske og psykiske gener, flere operationer og stadig udfordringer og begrænsninger i hverdagen.

Klient fortæller ved nummer 2 behandling, at der allerede er sket en bedring. ”De smerter og tryk der har været på siden af hovedet og muskel tics inde bagved det ene øje er væk”.. Og fortsætter: “Jeg har ikke haft hovedpine siden sidst” (= 14dage) ”og hovedet begynder at fungere uden smerter og syns problemet er også væk..!”
I forbindelse med en trafikulykke, er det ikke kun den pludselige fysiske påvirkning det afsted kommer, det er også et chok som sætter sig i kroppen og hukommelsen, der påvirkes.. Og det kan være befriende på mange måder at få de spændinger forløst”.

”Hemmeligheder kan både skabe ubalancer og stor sorg i livet – terapi skaber forandring

Kære Helle. Du fik sat skub i mine ufortalte historier. Det store svigt fra min familie. Fik du vendt til noget jeg kunne bruge og sige til mig selv “jeg er en god og kærlig mor” og at jeg er helt normal. Du fik mig til at føle mig godt tilpas, og på kort tid kunne jeg udvikle mig. På de fronter jeg har bruge for. “Terapien er svær at beskrive… Men hold da op, hvor det rykker. Helles nærvær giver hurtigt og nem plads til den ærlighed, der nu flyder her og nu, sættes der ord på. Jeg er ikke et sekund i tvivl om Helles ærlighed, og dialogen viser mig, at hun brænder så meget for det. Og det er måske i virkeligheden det sidste, der gør hende så ekstraordinær god.” (En ny mor).

Min kommentar: Pga. min tavshedspligt kan jeg selvfølgelig ikke fortælle, hvad den “ufortalte historie” handler om. Dog vil jeg gerne fortælle, hvad jeg senere oplevede: En god tid senere går jeg på gaden i en for mig fremmed by. Pludselig hører jeg en stemme, som jeg kender, men kan ikke se person. Stemmen råber “Hej Helle”, og jeg ser, hvor lyden kommer fra! Den forandring, der er sket med dette skønne menneske, er så glædelig og dybt rørende.
Det strålede ud af hende, at der var sluppet en stor sorg”.

“Da jeg første gang kom hos Helle havde jeg på ingen måde nogen forventning. Jeg har gennem de senere år været igennem MANGE forskellige ”behandlingsmetoder” i forhold til at komme min overvægt til livs, men endnu ingen, der har rykket mig. Så mine forventninger var ikke store, men jeg var spændt på, hvad tankefeltsterapi var.

Min oplevelse: Jeg er helt bjergtaget efter første gang. Jeg var tilbage og se ting, som jeg ikke anede ”lå derinde” og samtidig ting som påvirkede mig meget. Selve terapien var anderledes end noget andet, jeg har oplevet, og jeg var flere gange rørt over det, jeg oplevede på min tur gennem ”mig selv”.

Bagefter: Jeg er slet ikke færdig – hverken med EFT/TFT eller med Helle. Mine efteroplevelser er, at jeg kan mærke, det har påvirket mit ”madmønster” i den grad, hvor jeg kan fornemme, at jeg ikke længere føler behov for nogle af mine ellers dårlige vaner på samme måde som før.

Jeg higer ikke efter dårlig mad og hurtige løsninger, og jeg er mere opmærksom på, om det er et behov eller en følelse. Det har jeg aldrig kunne før. Samtidig føler jeg ikke kun, jeg er ”behandlet” for overvægt, men Helle har rykket mange ting i mig, og jeg ser nok tingene lidt anderledes og mere positivt nu, og det er jo fantastisk!

Ring eller skriv gerne for en uforpligtende samtale

De ovennævnte ubehag er kun et udsnit af hvad, jeg som psykoterapeut arbejder med i min klinik. Det, jeg overordnet gør i mit arbejde, er at hjælpe dig med at se bagom de fysiske skavanker og finde årsagen/den psykiske problematik til det, der påvirker negativt, for derefter af at opløse konfliktchokket/ blokeringen med en af de fantastiske healings-teknikker, jeg arbejder med.

Når du er klar, så kontakt mig på 61 69 57 77. Jeg står klar til at hjælpe dig med netop din problematik. Døjer du med udfordringer, der ikke lige står her ovenfor, så ring eller skriv endelig. Du kan få en uforpligtende samtale og herefter evt. booke en tid og begynde din Vej til en Bedre Livskvalitet.