fbpx

Priser

Pris oversigt

 • Tidsbestilling og uforpligtende samtale: Tlf.-, sms- og mail-kontakt er uden beregning Kr. 0,-

  Her afsætter jeg typisk, op til 30 min. herefter henvises til min øvrige produkter

 • Samtale- og behandling op til 80 min Kr. 750,-

  Her indgår følgende, i varierende grad # EFT/TFT tankefeltterapi # MetaSundhed; udredning af fysik, sind, tanker og følelser # Traume-, Peak States- & Regressionshealing # Coaching og samtaleterapi # Pædagogisk vejledning

 • Onlineterapi, op til 80 min Kr. 750,-

  Læs venligst videre under "Samtale- og behandling". Vi aftaler nærmere om, hvilket medie vi mødes via.

 • Terapeutisk tlf. rådgivning pr. påbegyndt 30 min Kr. 400,-
 • Akut behandling og behandling uden for åbningstid Kr. 1350,-

  Læs venligst videre under "Samtale- og behandling".

 • EFT/Tankefeltterapi - Børn & unge - op til 80 min Kr. 750,-

  Ved behandling af børn/unge under 18 år, indhentes skriftligt samtykke fra de(n) forældre, forælder eller værge, som barnet bor hos.

 • Workshop/café arrangementer (prisen angives i opslaget) Kr. 150-250,-

  Ved fx gæste underviser/foredragsholder, kan der forekomme en mer’ pris
  Der bydes på kaffe/the/vand og lidt sødt

 • Reiki-healing, samtale og healing op til 50 eller 80 min Kr. 550-750,-

I perioder kan der være organiserede rabatter, fx på Facebook, Deal, o.a.s., disse opslag vil også være at finde på min FB side “Helle Pihl – Psykoterapeut m Alternativ Behandling”. Du er velkommen til at høre nærmere.

For anden terapeutisk/pædagogisk konsulent hjælp er du velkommen til at ringe/mail for nærmere aftale. Jeg kommer gerne ud og tilbyder hjælp med din/jeres børnegruppe, hvor jeg tilbyder min terapeutiske- og pædagogiske faglighed gennem et EFT-Børneterapi forløb i tæt samarbejde med en primær voksen i børnegruppen. Min primære målgruppe er her de 6-9 årige børn. Ring/mail gerne for nærmere samtale og høre nærmere for, hvad jeg kan tilbyde. 

Priserne er et udtryk for min rådighedstid. Min terapeutiske og pædagogiske faglighed er lige værdifuld, om jeg arbejder med et barn/ungt menneske eller en voksen.

Ring eller skriv gerne for en uforpligtende samtale

De ovennævnte ubehag er kun et udsnit af hvad, jeg som psykoterapeut arbejder med i min klinik. Det, jeg overordnet gør i mit arbejde, er at hjælpe dig med at se bagom de fysiske skavanker og finde årsagen/den psykiske problematik til det, der påvirker negativt, for derefter af at opløse konfliktchokket/ blokeringen med en af de fantastiske healings-teknikker, jeg arbejder med.

Når du er klar, så kontakt mig på 61 69 57 77. Jeg står klar til at hjælpe dig med netop din problematik. Døjer du med udfordringer, der ikke lige står her ovenfor, så ring eller skriv endelig. Du kan få en uforpligtende samtale og herefter evt. booke en tid og begynde din Vej til en Bedre Livskvalitet.