fbpx

Tavhedspligt, journalføring og personlige oplysninger

Overskrift

Jeg er privat praktiserende psykoterapeut, pædagogisk vejleder og healer; og har selvfølgelig tavshedspligt.

For at tilbyde et optimalt terapiforløb, føres der journal, som klienten er du selvfølgelig velkommen til at læse.

For Børn og Unge under 18 år, indhenter skriftligt tilladelse fra forældre, én forælder eller værge, før endelig behandlingsaftale kan indgås. Desuden indhentes de første 6-cifre i den unges fødselsdata; for at Helle Pihl – Psykoterapeut, kan efterkomme den unges selvstændighed ved det fyldte 18 år. Her fra slettes denne den fra journalen.

Telefon nummer, adresse og mail oplyses for fakturering op.. Du kan til en hver tid bede om at få slettet

De personlige oplysningerne bliver ikke delt med tredjepart.

Ring eller skriv gerne for en uforpligtende samtale

De ovennævnte ubehag er kun et udsnit af hvad, jeg som psykoterapeut arbejder med i min klinik. Det, jeg overordnet gør i mit arbejde, er at hjælpe dig med at se bagom de fysiske skavanker og finde årsagen/den psykiske problematik til det, der påvirker negativt, for derefter af at opløse konfliktchokket/ blokeringen med en af de fantastiske healings-teknikker, jeg arbejder med.

Når du er klar, så kontakt mig på 61 69 57 77. Jeg står klar til at hjælpe dig med netop din problematik. Døjer du med udfordringer, der ikke lige står her ovenfor, så ring eller skriv endelig. Du kan få en uforpligtende samtale og herefter evt. booke en tid og begynde din Vej til en Bedre Livskvalitet.