q Om Helle - Helle Pihl

Om Helle

Sen-følger og Tankefeltterapi

En historie fra virkelighedens verden, når alt forandres på et SPLIT sekund

# Min rystede hjerne

“Et uforvarent øjeblik og et kraftigt slag op mod min underkæbe, blev med et sekund, dét øjeblik, hvor alt efterfølgende var forandret for altid. En kraftig hjernerystelse satte sine tydelige spor i tiden frem. Ud ad til så meget ud, som i går, men inden i, var der opstået et kaos og en uorden af rang”. En kraftig summen hold ved i tre dag i tænderne og samme aften forsvandt aftens maden ret hurtigt op igen.

Det måtte jeg personligt, sande tilbage i 2008, da en kraftig hjernerystelse blev en del af mit liv.

Hensigten med min  historie, er til inspiration for dig og andre, for at implementere flere mulige valg i det personlige liv og opfordre til, at tage mere ansvar for egen sundhed og helbred. Vi lever i en stærkt forandrende tid, også på sundheds området.

# En stor gruppe mangler fortsat målrettet fokus for behandling af hjernerystelse.

Minimum 25.000 danskere får hvert år hjernerystelse, der i mindre eller højere grad påvirker hverdag, ikke bare for én selv, men i ligeså høj grad for ens relationer. Hjernerystelse  Heldigvis behøver største delen ikke behandling og kommer sig relativt hurtigt. Men, her er desværre, en større gruppe på omkring 10-15 % der fortsat døjer med flere mén et år efter de pådrog sig hjernerystelse.

For nogen er det første gang en Hjernerystelse rammer og for andre én i rækken af flere og det påvirker uundgåeligt hverdagen.

Personligt, stod jeg i flere år og manglede behandlings mulighed udover egen læges vejledning om fortsat ro og hovedpinepiller. Det var blot ikke tilstrækkeligt, men vil fortsat opfordre andre til hyppige konsultationer.

Med 43 år var der rigtig langt til blot 80 år, ikke jeg den gang tænkte at gøre noget forkert, men med daglig kronisk hovedpine og ofte en SUD på 7-8-9 og flere andre sen-følger var det svært at koncentrere sig og en hjerne der blev hurtigere ud-trættet end normal vis.

Flere år gik med at opsøge forskellige behandlinger og det blev alternativ behandling med EFT/TFT – Tankefeltterapi og Traumebehandling, der gjorde den første dybe forandring – en kombination der i starten langsomt begyndte at give ny mening, helt ind i kroppens celler. Husker det tydeligt, 2 dage uden hovedpine – var det udslagsgivende for flere behandlinger. Om jeg får en normal hverdag tilbage, det vides ikke, er stadig på vej og vil fortsat lade håbet spire og vokse videre.

Den viden og personlige indsigt jeg har fundet og samlet på min vej, ønskes delt ud for at hjælpe andre lettere og hurtigere på vej efter en hjernerystelse.

Det faglige område

For mig er det en vigtig – og helt naturlig – del af mit virke at interessere mig for mit fag. Der kommer hele tiden nye artikler og viden til området. Ligeledes udvikler teknikker og metoder sig løbende i takt med erfaringerne. Jeg deltager også selv løbende i supervision og i egen terapi.

Jeg er uddannet pædagog og psykoterapeut og medlem af FaDP – Foreningen af Danske Psykoterapeuter, som er fagets brancheforening. FaDP er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at godkende og registrere psykoterapeuter.

Min optagelse i FADP sikre og bekræfter, at jeg opfylder de krave der stilles til, at have gennemgået og bestået en psykoterapeutuddannelse, der lever op til kvalitetskravene. Læs evt. mere her: www.fadp.dk

Ring eller skriv gerne for en uforpligtende samtale

De ovennævnte ubehag er kun et udsnit af hvad, jeg som psykoterapeut arbejder med i min klinik. Det, jeg overordnet gør i mit arbejde, er at hjælpe dig med at se bagom de fysiske skavanker og finde årsagen/den psykiske problematik til det, der påvirker negativt, for derefter af at opløse konfliktchokket/ blokeringen med en af de fantastiske healings-teknikker, jeg arbejder med.

Når du er klar, så kontakt mig på 61 69 57 77. Jeg står klar til at hjælpe dig med netop din problematik. Døjer du med udfordringer, der ikke lige står her ovenfor, så ring eller skriv endelig. Du kan få en uforpligtende samtale og herefter evt. booke en tid og begynde din Vej til en Bedre Livskvalitet.