q Læge- og alternativ behandling - Helle Pihl

Læge- og alternativ behandling

Din sundhed - dit valg

Uanset flere alternative behandlingsmetoder og nye vinkler at se sygdom og forstå kroppens naturlige sundhed på; anbefaler og tilråder jeg, at du konfererer med din egen læge omkring din personlige sundhed – det være sig både af fysisk, psykisk, og følelsesmæssigt karakter, og medicinsk behandling – få tjekket din almene befinden.

Lægehjælp versus alternativ behandling:

To forskellige sundhedsfaglige områder til, at håndtere en problematisk situation og chok/traume(r) og forskellige måder og metoder til, at øge din sundhed og livskvalitet.

Det behøver ikke længere at være ét enten eller.

  • Med lægehjælp og anden konventionel behandling, kan man få akut og livsnødvendig hjælp, både på kort og langt sigt.
  • Får du i en periode medicin og/eller er blevet opereret, kan det sagtens kombineres og/eller følges op med et terapeutiskforløb. Indtager du medicin, er det vigtig du varetager den lægefaglig vurdering af medicin indtaget, når du er i et terapiforløb hos mig.
  • Med terapeutisk samtalte- og behandling får du hjælpe med at kigge ind bagved årsagen(erne) til problemet og konflikt chokket.
  • EFT/TFT – Tankefeltterapi, MetaSundhed og andre behandlingsmetoder anvendt i klinikken har ingen kendte bivirkninger.
  • Vi har hver især et personligt ansvar for egen sundhed, hvor der kan vælges behandling fra flere forskellige fagområder sideløbende, for at øge hurtigere sundhed.

Helle Pihl – Psykoterapeut med Alternativ Behandling – fralægger sig et hvert ansvar for, hvordan du måtte ønske, at for/blive sund og rask. 

Ring eller skriv gerne for en uforpligtende samtale

De ovennævnte ubehag er kun et udsnit af hvad, jeg som psykoterapeut arbejder med i min klinik. Det, jeg overordnet gør i mit arbejde, er at hjælpe dig med at se bagom de fysiske skavanker og finde årsagen/den psykiske problematik til det, der påvirker negativt, for derefter af at opløse konfliktchokket/ blokeringen med en af de fantastiske healings-teknikker, jeg arbejder med.

Når du er klar, så kontakt mig på 61 69 57 77. Jeg står klar til at hjælpe dig med netop din problematik. Døjer du med udfordringer, der ikke lige står her ovenfor, så ring eller skriv endelig. Du kan få en uforpligtende samtale og herefter evt. booke en tid og begynde din Vej til en Bedre Livskvalitet.