q Reiki-healing - Helle Pihl

Reiki-healing

Balancer din energi med Reiki-healing

Reiki er en ældgammel japansk lære. Rei betyder Ånd og ki Energi. Universet rummer en uendelig kilde til livskraft og energi, og det er denne, jeg tilfører dig. Reiki-energien kan opløse fysiske og psykiske blokeringer og traumer, så kroppen kommer tilbage til en tilstand af balance, og du vil dermed forbedre din livskvalitet.

Hvordan foregår det?

Når du modtager Reiki-healing her, vil du lægge dig på en briks med lukkede øjne, og jeg vil starte med at pakke dig godt ind i et varmt tæppe. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, afslappet og godt tilpas.

Jeg benytter håndspålæggelse og vil undervejs lægge mine hænder på forskellige steder på din krop ovenpå tæppet. Derved overfører jeg energi til de steder, der har behov for den. Du vil måske kunne mærke det som en prikken i huden eller en følelse af varme. Behandlingen varer en time.

Ring eller skriv gerne for en uforpligtende samtale

De ovennævnte ubehag er kun et udsnit af hvad, jeg som psykoterapeut arbejder med i min klinik. Det, jeg overordnet gør i mit arbejde, er at hjælpe dig med at se bagom de fysiske skavanker og finde årsagen/den psykiske problematik til det, der påvirker negativt, for derefter af at opløse konfliktchokket/ blokeringen med en af de fantastiske healings-teknikker, jeg arbejder med.

Når du er klar, så kontakt mig på 61 69 57 77. Jeg står klar til at hjælpe dig med netop din problematik. Døjer du med udfordringer, der ikke lige står her ovenfor, så ring eller skriv endelig. Du kan få en uforpligtende samtale og herefter evt. booke en tid og begynde din Vej til en Bedre Livskvalitet.