q Traume- og regressionshealing - Helle Pihl

Traume- og regressionshealing

Opløs de gamle problemer og bliv fri

Traumehealing er en form for regressionshealing, der tager afsæt i et aktuelt problem; et ubehag du har/føler eller der bliver trigget og gentager sig med kortere/længere tidsintervaller. Terapeuten spørger ind til, hvornår du oplevede denne situation tidligere og vil guide dig så langt tilbage i dit liv, som muligt.

Det er ikke sikkert, din hjerne og tankerne husker dette, men det gør din krop, og via traumehealingens særlige teknikker kan jeg hjælpe dig med at finde det frem. Under healingen er du bevidst og til stede i det, der foregår. Fordelen ved traumehealing er, at vi har muligheden for at kunne gå tilbage til tiden før, der var sprog og bevidsthed. Det er ikke usædvanligt, det er muligt at guide tilbage i tiden under ca. 3 år, hvor der ofte endnu ikke er kommet et sammenhængende sprog på ens oplevelser, men hvor alting opleves og sanses med kroppens hukommelse.

Et eksempel kan være, en oplevelse af at blive holdt udenfor på sin arbejdsplads. Via traumehealing finder vi, en moppe situation som 11-årig i skolen og et lag dybere dukker der en gammel historie frem, hvor du som 2 årig blev drillet; “Du er for lille til at være med” og man forstod ikke hvorfor, man blev bare udelukket fra legen. Kroppen husker – det ligger på lager. Vi healer den gamle historie og kroppen får en ny fornemmelse og et nyt billede af, hvad der skete. Derved vil også oplevelsen af at blive holdt udenfor på arbejdspladsen ændre sig, der sker en om-programmering kroppens cellehukommelse.

Hvordan foregår det?

Under traumehealingen er det essentielt, at du føler dig tryg og afslappet. Du sidder op i en stol og tilbydes et tæppe omkring dig – det er vigtigt, at du kan slappe af og mærke din krop og dens fornemmelser.

Traumehealing foregår via samtale, hvor jeg spørger ind til, hvilke følelser din krop rummer omkring det pågældende problem og givne situation. Når vi sammen finder den dybereliggende årsag, vil jeg guide dig i din krops hukommelse omkring det konflikt traume, vi finder tilbage til. Lige her vil jeg hjælpe dig til at heale de følelser og ubehag der måtte være tilstede. Alt sammen en proces, hvor jeg hjælper og støtter dig videre til du finder en ny ro og balance.

Når du som voksen – med din voksne erfaring – ser tilbage på barndommens traume oplevet af en umoden hjerne, vil du langt bedre kunne forstå og ro med hændelsen, og dit voksne jeg vil danne nye erindringer i din hjerne – og dermed forløse traumet, der – før – skabte disse uhensigtsmæssigheder i nutiden.

Ring eller skriv gerne for en uforpligtende samtale

De ovennævnte ubehag er kun et udsnit af hvad, jeg som psykoterapeut arbejder med i min klinik. Det, jeg overordnet gør i mit arbejde, er at hjælpe dig med at se bagom de fysiske skavanker og finde årsagen/den psykiske problematik til det, der påvirker negativt, for derefter af at opløse konfliktchokket/ blokeringen med en af de fantastiske healings-teknikker, jeg arbejder med.

Når du er klar, så kontakt mig på 61 69 57 77. Jeg står klar til at hjælpe dig med netop din problematik. Døjer du med udfordringer, der ikke lige står her ovenfor, så ring eller skriv endelig. Du kan få en uforpligtende samtale og herefter evt. booke en tid og begynde din Vej til en Bedre Livskvalitet.