q Datatilsynet - Helle Pihl

Datatilsynet

Overskrift

Bemærk:  Jeg gør brug af journalføring, for at tilbyde dig et så optimalt terapiforløb om muligt.

Journalen er fortrolig mellem os to, og jeg samarbejder ikke med tredje part. Du kan til enhver tid få fuldt indblik i, hvad der er noteret, ligesom du kan bede om at få den slettet. For en alternative behandler må føre klientjournal, skal det opføres hos Datatilsynet, jf. Persondatoloven – og denne tilladelse har jeg naturligvis.

Jeg vil være opmærksom på og slette journalen efter gældende retningslinjer i Persondataforordningen GDPR-loven. Eller slette oplysninger på mail opfordring fra dig.

Ring eller skriv gerne for en uforpligtende samtale

De ovennævnte ubehag er kun et udsnit af hvad, jeg som psykoterapeut arbejder med i min klinik. Det, jeg overordnet gør i mit arbejde, er at hjælpe dig med at se bagom de fysiske skavanker og finde årsagen/den psykiske problematik til det, der påvirker negativt, for derefter af at opløse konfliktchokket/ blokeringen med en af de fantastiske healings-teknikker, jeg arbejder med.

Når du er klar, så kontakt mig på 61 69 57 77. Jeg står klar til at hjælpe dig med netop din problematik. Døjer du med udfordringer, der ikke lige står her ovenfor, så ring eller skriv endelig. Du kan få en uforpligtende samtale og herefter evt. booke en tid og begynde din Vej til en Bedre Livskvalitet.